Copyright

De foto’s op deze website mogen niet zonder voorafgaande schriftelijke toestemming worden gebruikt.

Het doel van deze sites is foto’s aanbieden, hetzij afgedrukt, hetzij digitaal. Het kan echter zijn dat u de foto op een andere site wenst te gebruiken. Indien u graag online gebruik wil maken van de foto’s dan hanteer ik, buiten de voorafgaande schriftelijke toestemming, de navolgende regels:

– er dient een bronvermelding met een link naar de site te worden vermeld en wel als volgt: “Foto afkomstig van Wielerfotos.nl”
– de foto dient gebruikt te worden via een door mij aangeleverde link naar mijn eigen server. Het is niet de bedoeling foto’s te kopieren naar uw eigen site
de foto’s worden (zonder toestemming) niet geplaatst op een bedrijfsmatige site. Omdat dit breed te interpreteren is, is het verstandig om van te voren even contact op te nemen via het contactformulier
Wilt u niet aan deze voorwaarden voldoen dan is het toch mogelijk de foto van uw keuze te bruiken. In dat geval spreken we van te voren een bedrag per maand gebruik af. Ook in dat geval volstaat het invullen van het contactformulier.

De foto’s voor andere doeleinden gebruiken? Neem ook dan contact op. Wellicht voldoet de originele foto nog beter aan de wensen!

Tenzij duidelijk anders overeengekomen, blijven de uiteindelijk rechten van mijn foto’s uiteraard bij mij. Dit is van toepassing op al mijn foto’s op mijn server.